Jäsen-/hiittimaksut

Jäsenmaksut 2022

Jäsenmaksu on henkilö- tai perhekohtainen. Yhden henkilön jäsenmaksu 20 € ja koko perheen 40 € / vuosi. Jäsenmaksun maksamalla saa etuja mm. hiittimaksusta, sekä hyssin järjestämistä retkistä ym.

Hiittimaksut 2022

Hiittimaksu on hevos- tai tallikohtainen. Yhden hevosen hiittimaksu jäseneltä on 30 € ja koko tallilta enint. 130 €. Ei jäsenen hinnat ovat 50 €/ hevonen ja enint. 150 € koko talli.

Harjoitusravit

Harjoitusraveja järjestetään pääasiallisesti keskiviikko-iltaisin. Seuraavan harjoitusravipäivän löydät ajankohtaista -valikosta. Harjoitusraveihin on ilmainen osallistumisoikeus hevosilla, joista on maksettu vuosittainen hiittimaksu. Muilla hevosilla osallistumismaksu 5 €/ hevonen / ravit. Hiittimaksu on oltava maksettu ennen osallistumista ensimmäisiin harjoitusraveihin, muutoin hevosesta peritään  5 € osallistumismaksu.

Maksutiedot

Jäsen-/hiittimaksut maksetaan Hankasalmen hyssin POP Pankin tilille FI97 4760 0010 0241 33. Mainitse jäsenmaksun yhteydessä maksettujen jäsenten nimet. Kerro viestikentässä myös puh.numero ja sähköpostiosoite.